- 4 patates mitjanes
- 1 ceba
- ¼ xampinyons
- 1 dent d’all
- Crema de llet
- Sucre morè
- Oli d’oliva
- Sal
- Pebre blanc
... conversar amb els amics sempre sol despertar gana i el menjar, si és compartit, resulta més saludable.
EL CUNIRRI
El Cunirri està situat a Duesaigües, al Baix Camp, amb unes fantàstiques vistes a la serra de L'Argentera.Després de dinou anys de la seva inauguració seguim amb la tradició de la cuina catalana amb plats com l'escudella, els canalons casolans o la patata amb brandada de bacallà. Podreu escollir entre diferents entrants com l'espardenya (torrada amb escalivada i anxoves), els entremesos (taula dels millors embotits de la comarca), l'amanida tèbia de fruits secs, amb salmó o l'esqueixada, la lassanya de bolets o els caragols coents.
Els plats de carns a la brasa, acompanyades amb una generosa guarnició, i els nostres plats cuinats com el fricandó de vedella amb bolets o el conill amb caragols parlen per si sols. El Cunirri, el nostre plat estrella, conill fet a la cassola amb herbes aromàtiques i una picada de fruits secs del territori, "recepta secreta del xef". Si ho preferiu també podreu degustar els nostres peus de porc amb caragols o el bacallà amb mascarpone i mel.
I per postres no us podeu perdre la nostra crema catalana, el flam de la casa o el pastís de formatge. I si ho preferiu també tenim un bon assortiment de gelats, fruits secs de la comarca, acompanyats d'un bon moscatell i vi ranci o mel i mató.
Disposem de menú diari i menú de cap de setmana. El preu de la carta és de 22 €, aproximadament.
Tot acompanyat d'un bon vi del territori o un bon cava català.
Si vols esmorzar de forquilla aquest és el teu punt de trobada els caps de setmana i els festius.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada