EL CUNIRRI

El Cunirri està situat a Duesaigües, al Baix Camp, amb unes fantàstiques vistes a la serra de L'Argentera.

Després de dinou anys de la seva inauguració seguim amb la tradició de la cuina catalana amb plats com l'escudella, els canalons casolans o la patata amb brandada de bacallà. Podreu escollir entre diferents entrants com l'espardenya (torrada amb escalivada i anxoves), els entremesos (taula dels millors embotits de la comarca), l'amanida tèbia de fruits secs, amb salmó o l'esqueixada, la lassanya de bolets o els caragols coents.

Els plats de carns a la brasa, acompanyades amb una generosa guarnició, i els nostres plats cuinats com el fricandó de vedella amb bolets o el conill amb caragols parlen per si sols. El Cunirri, el nostre plat estrella, conill fet a la cassola amb herbes aromàtiques i una picada de fruits secs del territori, "recepta secreta del xef". Si ho preferiu també podreu degustar els nostres peus de porc amb caragols o el bacallà amb mascarpone i mel.

I per postres no us podeu perdre la nostra crema catalana, el flam de la casa o el pastís de formatge. I si ho preferiu també tenim un bon assortiment de gelats, fruits secs de la comarca, acompanyats d'un bon moscatell i vi ranci o mel i mató.

Disposem de menú diari i menú de cap de setmana. El preu de la carta és de 22 €, aproximadament.

Tot acompanyat d'un bon vi del territori o un bon cava català.

Si vols esmorzar de forquilla aquest és el teu punt de trobada els caps de setmana i els festius.


dijous, 28 de febrer del 2013

Calçotades!






Ha quedat oberta la temporada dels calçots. Vols vindre a fer la teva calçotada amb nosaltres? Calçots amb salsa romesco, graellada de carns a la brasa amb guarnició. De postres: crema catalana, flam casolà, mel i mató o gelat. Vi, aigua i gasosa; cafè i xupito. Tot per 25 €. T'hi esperem!!

Calçots a la flama






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada